Snelcontact


Voor info over nieuw Staal:
Overdie Staal

+31 (0)72-5400211

Voor info over Non-ferro Schroot:
Overdie Metals
+31 (0)72-5409309

Voor info over oud ijzer:
Overdie Metals Alkmaar
+31 (0)72-5402926

Voor info over transport- en containerplanning:
Overdie Metals Zaandam
+31 (0)75-6531150

Printen Stippellijn .PDF

Bedrijven


Bedrijven

Overdie BV

HoofdkantoorKitmanstraat 231 Alkmaar

Overdie Metals
Overdie Metals Alkmaar
 
 

Overdie Metals Zaandam
Overdie Metals Zaandam Waterfront

Al vanaf 1917 is Overdie Metals dé partner voor inzameling en verwerking van ijzer- en metaalafval. Dit veelzijdige bedrijf heeft een ongekend grote omloopsnelheid in alle gebruikte metaalsoorten. Per dag verwerkt Overdie in Alkmaar en Zaandam gemiddeld 600 ton staal. Voor de verwerking beschikt Overdie Metals over een drietal stationaire en een mobiele schrootschaar, daarnaast maken diverse moderne kranen deel uit van het machine park.  In 2009 is door Overdie Fines in Alkmaar een uniek ontworpen MDS-scheidings systeem in gebruik genomen. 
De in 2008 verworven lokatie in Zaandam is gelegen op de hoek van de Voorzaan en Isaäc Baart haven in Zijkanaal G. Dankzij deze locatie is Overdie in staat tot het laden en lossen van zowel binnenvaart- als zeeschepen.
Overdie Metals (Alkmaar) beschikt over een moderne werkplaats waar de technischedienst zorg kan dragen voor efficiente onderhoud wat resulterrt in een betrouwbaar machine- en wagenpark.

De transport afdeling, met als standplaats Zaandam, beschikt over een twaalftal eigen combinaties van vrachtwagens met aanhangers, trekkers met opleggers en een drietal combinaties uitgerust met autolaadkranen.
Het grote aantal containers en eigen vrachtwagens, met hieraan gekoppeld de uitgekiende logistiek, zorgt voor oplossingen op maat voor bedrijven, gemeenten en instellingen.

Voor een indruk van ons assortiment verwijzen wij u naar onze producten
pagina (ferro producten)      (non-ferro producten)
Het bedrijf is aangesloten bij de Metaal Recycling Federatie en is VCA-gecertificeerd. Alle medewerkers beschikken over het VCA-veiligheidsdiploma. Daarmee staat Overdie Metals continu garant voor kwaliteit, veiligheid en perfecte service.

Overdie Metals

Overdie Metals BV is een onderdeel van de Overdie Beheer Groep waar de recycling en export van non-ferro metalen plaatsvindt.
Voor de activiteiten van Overdie Metals BV is een nieuw terrein in Alkmaar ingericht voor het sorteren van de verschillende metalen. Vervolgens worden deze metalen in containers voor zeetransport geladen of over land getransporteerd met containers via de transport afdeling van Overdie Metals.
Voor een indruk van ons assortiment verwijzen wij u naar onze producten pagina.

Overdie Metals BV is een door de Chinese overheid officieel erkende verwerker/exporteur. Overdie Metals BV is toegelaten door de AQSIQ onder nummer A528041467
Het bedrijf is aangesloten bij de Metaal Recycling Federatie en is VCA-gecertificeerd. Alle medewerkers beschikken over het VCA-veiligheidsdiploma. Daarmee staat Overdie Metals continu garant voor kwaliteit, veiligheid en perfecte service.

Overdie Metals verwerkt vrijwel alle soorten, maten en hoeveelheden ferro en non-ferro. Van aluminium profielen tot enorme stalen opslagtanks: niets is teveel, te groot of onmogelijk. Neem gerust contact met ons op.

Overdie Staal


Bij Overdie Staal is een volledig assortiment aan nieuw en gebruikt staal.
Overdie Staal levert zowel aan bedrijven als aan particulieren.
De heer Jacques Driebergen is aangesteld als manager voor deze BV.  Overdie Staal levert vrijwel iedere metaalsoort, van kleine tot grote formaten en hoeveelheden. Door de ruime opzet van het bedrijf biedt Overdie Staal een overzichtelijk geheel. Het vakkundige personeel helpt u graag bij het uitzoeken van het materiaal.Of het nu gaat om een balk, een golfplaat , klein materiaal, grote hoeveelheden buizen of een sierhek, wij kunnen u daarmee helpen!
Bovendien zijn wij een High Quality Mauriks Partner . Voor dit indrukwekkende assortiment verwijzen wij u naar onze producten pagina.

Met een unieke logistieke formule en een breed leveringsprogramma worden levertijden zeer kort gehouden. Snelheid is het sleutelwoord: eigen auto’s rijden iedere dag een vaste route in de regio. Hierdoor kunnen bestellingen binnen één dag geleverd worden bij uw bedrijf.
Het uitgebreide terrein van Overdie Staal heeft een oppervlakte van 25.000 m² en biedt met de grote loods de mogelijkheid tot het opslaan van grote voorraden staalproducten in alle soorten en maten.
Overdie Staal beschikt over moderne zagen en scharen waarmee ze uw product op maat voor u kunnen maken.
Voor een indruk van ons assortiment verwijzen wij u naar onzeproducten pagina  .
Mocht u iets speciaals nodig hebben die niet in onze opsomming voorkomt , neem dan gerust contact met ons op!

Overdie Groep


Kitmanstraat 231
1812 PL  Alkmaar

T : +31 (0)72 5402926
F : +31 (0)72 5402161

E : mail@overdie.nl